Спестете 20 % от комисионната при продажба

Не губете ценно време, оставате продажбата на вашия имот на нас и вземете 20% отстъпка от комисионната. Galardo Real Estate – вашият доверен експерт за продажба в София.

Кои сме ние? Galardo Real Estate е агенция за недвижими имоти с над 12 години опит в сферата на продажбите и управлението на имоти. С нашия екип можете да разчитате на професионализъм и добре свършена работа. Работейки с нас ексклузивно ще получите не само 20% отстъпка от комисионната ни, но и цялостно маркетингово обслужване. Ето и какво влиза в пакета услуги за ексклузивитет и предимствата за партньорство с Galardo Real Estate:

 


1. Гарантирана цена на имота – с над 12 години опит в сферата на продажбите на имоти от висок клас можем да гарантираме най-добрата цена за вашия имот. Оценяването на имота се извършва от наш екип и се базира на редица фактори, за да можем да продадем във възможно най-кратък срок за възможно най-добрата цена.

2. Екип от професионалисти – работа с Galardo Real Estate включва и експерти в различни области, включително архитекти и дизайнери, които могат да помогнат да направим вашия имот още по-атрактивен и интересен за пазара на недвижимите имоти.

3. Спестявате пари – при подписване на ексклузивитет с нас можете да спестите 20% отстъпка от комисионната на агенцията.

4. Професионални снимки на имота и видео заснемане – за да увеличим интереса на вашия имот, предлагаме професионално заснемане на снимки и специално видео като тези в нашия YouTube канал. Видеото ще бъде рекламирано в социалните ни канали и YouTube.

5. Цялостно маркетинг обслужване и рекламиране на вашия имот – вътрешният маркетинг екип на Galardo Real Estate разполага с експерти в областта на дигиталния маркетинг. Подписвайки ексклузивен договор с нас получавате и допълнително съдържание и реклама в социалните ни канали (Facebook и Instagram), включване в месечния ни бюлетин до ексклузивни предложения до 10 000 читатели, както и Google Display реклама с линк към вашия имот в сайта на Galardo Real Estate.

6. Специална табела пред имота – за още по-видима реклама на място ще има и специалнa информативна табела.

7. Достъп до купувачи във високия сегмент на имоти в София – с фокуса ни от луксозни и скъпи имоти в южните квартали на София, в агенцията ни имаме достъп и контакти до правилната аудитория и купувачи за всеки имот. Дългогодишният опит на нашите агенти гарантират професионализъм, но и достигане до точните купувачи.

8. Административна работа за нас, удоволствието от добре свършената работа за вас – разчитайте на нашия екип, че ще свърши всичко вместо вас, без притеснение и губене на вашето ценно време.

9. Преговори на високо ниво – преговорите за продажба на имоти, особено луксозни и по-скъп клас имоти изисква опит, какъвто можем да предложим.

10. Отворени врати при продажба на имот – в случай, че имотът ви е за продажба, ще организираме и ден на отворените врати, който ще бъде допълнително рекламиран и разпространен в нашите канали.

Станете част от нашето портфолио с ексклузивни имоти в продажба  и спестете 20% от комисионната ни.