Ексклузивен офис комплекс "Стела Парк"

Офис комплекс "Стела Парк" се намира на бул. "Цариградско шосе" и разполага с площи от 33 кв.м до 4000 кв.м на цени от 28 000 евро.

Със своите 16 000 кв.м., комплексът има огромен потенциал за развитие на редица дейности.  Състои се от четири блока (А, Б, В, Г), между които са разположени ресторант, кафе и кухня. В блоковете място намират складове на ниво сутерен, изложбени зали на две нива на партера и 3 етажа офиси.






Офис комплексът се намира в УПИ – ІІ, кв. 9, на бул. „Цариградско шосе“ 7-ми км, в непосредствена близост до ЗИТ и Office 1 Super Store. Това е HI TEC зоната на София, която е една от най-бързо развиващите се в столицата. Мястото е изключително комуникативно. Осигурени са чисто нови ВиК, електрозахранване, ТЕЦ и отпични кабели. През него минават първокласни пътни артерии. Разположен е посредата между центъра на града, летището, околовръстния път и двете магистрали, свързващи основните градове на България.


Целият комплекс е проектиран в категория „А“ – с централна климатизация, структурно окабеляване, системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване, контролиран достъп и СОТ, и ще бъде предаден в напълно завършен луксозен вид до края на 2012 г. Офисите ще бъдат изцяло завършени по проект с окачени тавани и структурно окабеляване.

Какво ще намерите в сградата:

Ресторант, кафе-сладкарница и кухня, разположени в междублоковото пространство на кота 0,00 м, с квадратура 1200 кв.м обща площ, като кухнята на ресторанта е с площ 319 кв.м.

Блок "Б", ситуиран в южната част на комплекса и с РЗП приблизително 4 000 кв.м. Състои се от:

• Сутерен – складове със светла височина 3,60 м.
• Партер и ет. 1 – изложбени зали, с височина на помещенията 6 м и вътрешни полуетажи.
• ет. 2, 3 и 4 – офиси със светла височина 3,60 м.

Блокът е подходящ за административен център с търговска част, хотел средна категория, здравен център, клиника с рехабилитационно звено и стационар, логистичен център с климатизирани складове и всички видове „чисто производство“.

Блок "В", състоящ се от:

•  Шоурум 1 – 600,14 кв.м
•  Шоурум 2 – 563,20 кв.м
•  Етаж кота +10,80 м – 462,98 кв.м



Шоурумите са със светла височина 6 м, като вътрешно са оформени с полуетажи по 3 м. Така обособените помещения могат да се използват за изложения и на едрогабаритни стоки с офиси на полуетажите към всеки един от тях. При необходимост те могат да бъдат обединени, оформяйки по-големи пространства и са особено подходящи за локален търговски център, банков клон, център за красота, зала за фитнес и релакс.

Блок "Г" с обща площ 2000 кв.м., състоящ се от:

•  Сутерен
•  4 типови етажа
•  1 последен open space етаж



Това, което прави комплекс „Стела парк“ уникален, е изключително комуникативното му местоположение, високите конструктивни височини (6 м в шоурумите и 4,10 м в складовите и офис помещенията), както и полезната носимоспособност на конструкцията – 2000 кг/м2, което позволява отделните помещения да бъдат използвани за всички видове „чисто производство“. 

Вижте повече за офис комплекса ТУК.